13/02/2019 13/02/2019 Πρόσκληση για καφέ στους νέους για το ερχόμενο Σάββατο, μέσω της εμπνευσμένης εφαρμογής της  “Faithbook” αποστέλλει η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Όπως γράφει το inkomotini.gr ήταν τον περασμένο Οκτώβριο που η Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής λάνσαρε την ιδέα και απέστειλε αίτημα φιλίας προς τη νεολαία μέσω… «faithbook» (faith=πίστη, εμπιστοσύνη), παραφράζοντας και αξιοποιώντας με έξυπνο τρόπο το...
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:24

Ι.Μ. Μαρωνείας: Έχετε “αίτημα” για καφέ

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαρωνείας: Έχετε “αίτημα” για καφέ

Πρόσκληση για καφέ στους νέους για το ερχόμενο Σάββατο, μέσω της εμπνευσμένης εφαρμογής της  “Faithbook” αποστέλλει η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Όπως γράφει το inkomotini.gr ήταν τον περασμένο Οκτώβριο που η Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής λάνσαρε την ιδέα και απέστειλε αίτημα φιλίας προς τη νεολαία μέσω… «faithbook» (faith=πίστη, εμπιστοσύνη), παραφράζοντας και αξιοποιώντας με έξυπνο τρόπο το πιο διαδεδομένο τεχνολογικό εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης.

«Αν «ψήνεσαι», αποδέξου το αίτημα και έλα και εσύ στην παρέα μας», ανέφερε τότε το logo της πρωτοβουλίας, και το πρώτο ραντεβού είχε δοθεί στον ιερό καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η ενέργεια όπως μαθαίνουμε αποδείχθηκε γόνιμη, και πλέον η νεανική παρέα βγαίνει έξω. Συγκεκριμένα, το ραντεβού δίνεται γα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην καφετέρια Gecko στην οδό Βενιζέλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων