20/03/2021 20/03/2021 Τις ευχές της προς τον νέο Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Διάκονο Γρήγοριο Φραγκάκη, ο οποίος έλκη την καταγωγή του από τις Σάππες Ροδόπης, έστειλε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.  “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και το χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως συγχαίρουν τον π. Γρηγόριο και εύχονται ολοθύμως καλή και...
20 Μαρτίου, 2021 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 11:52

Η Μητρόπολη Μαρωνείας για τον νέο Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μαρωνείας για τον νέο Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Τις ευχές της προς τον νέο Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Διάκονο Γρήγοριο Φραγκάκη, ο οποίος έλκη την καταγωγή του από τις Σάππες Ροδόπης, έστειλε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. 

“Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και το χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως συγχαίρουν τον π. Γρηγόριο και εύχονται ολοθύμως καλή και ευλογημένη διακονία εις τα νέα υψηλά καθήκοντα που αναλαμβάνει”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Ο νέος Αρχιγραμματέας θα λάβει τον δεύτερο βαθμό της ιερωσύνης από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι στις 25 Μαρτιου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων