04/11/2020 04/11/2020 Στο πλευρό της δοκιμαζόμενης από τον φονικό σεισμό Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας στέκεται η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής η οποία σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αποφάσισε την περιαγωγή δίσκου κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής 8 Νοεμβρίου στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αποσταλούν προς ανακούφιση...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2020 - 18:43

Η Μητρόπολη Μαρωνείας στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μαρωνείας στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου

Στο πλευρό της δοκιμαζόμενης από τον φονικό σεισμό Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας στέκεται η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής η οποία σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αποφάσισε την περιαγωγή δίσκου κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής 8 Νοεμβρίου στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αποσταλούν προς ανακούφιση των σεισμοπαθών συνανθρώπων μας.   

“Συγκλονισμένοι από το πρόσφατον κτύπημα του εγκέλαδου εις την ευρυτέραν περιοχήν της Σάμου με τραγικό απολογισμό την απώλειαν ανθρώπων και περιουσιών, απεφασίσαμεν, όπως συνδράμωμεν εις την προσπάθειαν ανακουφίσεως των σεισμοπαθών αδελφών μας, διά της περιαγωγής δίσκου κατά την Θείαν Λειτουργίαν της Κυριακής 8ης Νοεμβρίου ε. ε. Όθεν απευθυνόμεθα προς υμάς και παρακαλούμεν, όπως προ της περιαγωγής του δίσκου, ενημερώσητε τους πιστούς διά τον σκοπόν αυτού, έχοντες πάντοτε κατά νούν τον Αποστολικόν Λόγον «μακάριόν εστι μάλλον διδόναι ή λαμβάνειν» (Πραξ. 20, 35). Το προϊόν του δίσκου δέον όπως κατατεθή εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως έως την Παρασκευήν, 13ην Νοεμβρίου ε. ε., διά την εν συνεχεία προώθησιν αυτού εις την αρμοδίαν Ιεράν Μητρόπολιν Σάμου και Ικαρίας, προς ανακούφισιν των σεισμοπαθών συνανθρώπων μας. Επί δε τούτοις διατελούμεν”, αναφέρει η σχετική εγκύκλιος. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων