16/02/2023 16/02/2023 Στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί,  Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, η μηνιαία Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επεσήμανε διάφορα θέματα εκκλησιαστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς και θέματα διοικητικής φύσεως. Κατακλείοντας ευχαρίστησε τους...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 17:52

Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί,  Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, η μηνιαία Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επεσήμανε διάφορα θέματα εκκλησιαστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς και θέματα διοικητικής φύσεως.

Κατακλείοντας ευχαρίστησε τους Πατέρες για την διακονία και την συνεργασία τους και ευχήθηκε πατρικά σε όλους ευλογημένη Τεσσαρακοστή με υγεία και δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων