20/05/2023 20/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε Ιερό Μνημόσυνο για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023. Εν συνεχεία, ανέπεμψε Επιμνημόσυνη Δέηση έμπροσθεν του Ανδριάντος του Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου, του Τραπεζουντίου, όπου και ακολούθησε Τελετή Κατάθεσης Στεφάνων. Περισσότερες φωτογραφίες στο...
20 Μαΐου, 2023 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 16:35

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε Ιερό Μνημόσυνο για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023.

Εν συνεχεία, ανέπεμψε Επιμνημόσυνη Δέηση έμπροσθεν του Ανδριάντος του Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου, του Τραπεζουντίου, όπου και ακολούθησε Τελετή Κατάθεσης Στεφάνων.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων