30/06/2022 30/06/2022 Με την παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνος, όλων των μικρών μαθητών, των δασκάλων και των γονέων τους πραγματοποιήθηκε μία πανέμορφη γιορτή στην αυλή του Α´ Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεώς αφιερωμένη στο καλοκαίρι. Το απόγευμα της Τετάρτης, 29ης Ιουνίου, η γιορτή γέμισε για άλλη μία φορά από τραγούδια, παιχνίδια, τις χαρούμενες φωνές των...
30 Ιουνίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 17:31

Καλοκαιρινή εορτή των βρεφονηπιακών σταθμών της Ι.Μ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Καλοκαιρινή εορτή των βρεφονηπιακών σταθμών της Ι.Μ. Μαρωνείας

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνος, όλων των μικρών μαθητών, των δασκάλων και των γονέων τους πραγματοποιήθηκε μία πανέμορφη γιορτή στην αυλή του Α´ Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεώς αφιερωμένη στο καλοκαίρι.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 29ης Ιουνίου, η γιορτή γέμισε για άλλη μία φορά από τραγούδια, παιχνίδια, τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, αλλά και από την συγκίνηση των γονέων τους.

Στο τέλος ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση σε όσους ξεκινούν τις διακοπές τους και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων