25/02/2020 25/02/2020 Διήμερη δράση με τίτλο: « Κατασκήνωση στην πόλη»,διοργάνωσε προ ημερών η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Στην δράση αυτή έλαβαν μέρος πολλά παιδιά της Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης δημοτικού σχολείου. Τα παιδιά τις ημέρες αυτές ασχολήθηκαν με διάφορα αθλήματα (τοξοβολία, αναρρίχηση κλπ) και με δραστηριότητες παιδαγωγικού, επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που τόνωσαν και...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:15

“Κατασκήνωση στην πόλη”

Διαδώστε:
“Κατασκήνωση στην πόλη”

Διήμερη δράση με τίτλο: « Κατασκήνωση στην πόλη»,διοργάνωσε προ ημερών η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Στην δράση αυτή έλαβαν μέρος πολλά παιδιά της Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης δημοτικού σχολείου.

Τα παιδιά τις ημέρες αυτές ασχολήθηκαν με διάφορα αθλήματα (τοξοβολία, αναρρίχηση κλπ) και με δραστηριότητες παιδαγωγικού, επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που τόνωσαν και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή μετά τον εκκλησιασμό των παιδιών και τα γεύματα, τα αθλήματα και τα ευχάριστα παιχνίδια συνεχίστηκαν μέχρι το απόγευμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων