08/09/2022 08/09/2022 Σε διευρυμένο ωράριο λειτουργεί αυτές τις ημέρες ο Καθεδρικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου φυλάσσεται η ιερή εικόνα Παναγίας «Άξιον Εστί» η οποία μεταφέρθηκε από το Πρωτάτο του Αγίου Όρους προς ευλογία των Ακριτών και του Ελληνισμού. Για τη διευκόλυνση των πιστών που σπεύδουν από Κομοτηνή, χωριά και γύρω περιοχές για το παλλαϊκό προσκύνημα,...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 16:51

Κομοτηνή: Διευρυμένο ωράριο για το προσκύνημα της Εικόνας «Άξιον Εστίν» στον Ι.Ν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Κομοτηνή: Διευρυμένο ωράριο για το προσκύνημα της Εικόνας «Άξιον Εστίν» στον Ι.Ν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Σε διευρυμένο ωράριο λειτουργεί αυτές τις ημέρες ο Καθεδρικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου φυλάσσεται η ιερή εικόνα Παναγίας «Άξιον Εστί» η οποία μεταφέρθηκε από το Πρωτάτο του Αγίου Όρους προς ευλογία των Ακριτών και του Ελληνισμού.

Για τη διευκόλυνση των πιστών που σπεύδουν από Κομοτηνή, χωριά και γύρω περιοχές για το παλλαϊκό προσκύνημα, η Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής αποφάσισε να κλείνει μόνο τέσσερις ώρες τη μέρα ο Καθεδρικός Ναός, δηλαδή να κλείνει μόνο 02:00 με 06:00 τα ξημερώματα.  Το διευρυμένο ωράριο θα ισχύσει μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου, καθώς μετά τον σχολικό αγιασμό της 12ης Σεπτεμβρίου η εικόνα θα αναχωρήσει για Άγιο Όρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων