07/03/2021 07/03/2021 Το Σάββατον, 6ην Μαρτίου 2021, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στο Κοιμητήριο της Κομοτηνής και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των προκατόχων του Αρχιερέων, ως και των κεκοιμημένων Ιερέων της Μητροπόλεως και πάντων των κεκοιμηθέντων εν τοις Κοιμητηρίοις της πόλεως. Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ...
07 Μαρτίου, 2021 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2021 - 13:45

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Επιμνημόσυνη δέηση για αυτούς που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος

Διαδώστε:
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Επιμνημόσυνη δέηση για αυτούς που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος

Το Σάββατον, 6ην Μαρτίου 2021, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στο Κοιμητήριο της Κομοτηνής και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των προκατόχων του Αρχιερέων, ως και των κεκοιμημένων Ιερέων της Μητροπόλεως και πάντων των κεκοιμηθέντων εν τοις Κοιμητηρίοις της πόλεως.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, ενώ εκπροσώπου της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης ανεγνώσθη ο κατάλογος των πεσόντων Αστυνομικών από του έτους 1985 έως σήμερα. Μετά ταύτα, τελέσθηκε τρισάγιο στον τύμβον έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μετέβη στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, όπου προέστη της επιμνημόσυνης δέησης υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων