14/05/2023 14/05/2023 Το πρωΐ της Κυριακής, 14 Μαίου 2023, εορτή των Ελευθερίων της πόλεως της Κομοτηνής, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, τελέσθηκε Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.  Του χοροστάτησε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλος και και εν συνεχεία στην θεία λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονας συλλειτουργούντων των:...
14 Μαΐου, 2023 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2023 - 17:43

Κομοτηνή: Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τα Ελευθέρια της πόλης

Διαδώστε:
Κομοτηνή: Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τα Ελευθέρια της πόλης

Το πρωΐ της Κυριακής, 14 Μαίου 2023, εορτή των Ελευθερίων της πόλεως της Κομοτηνής, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, τελέσθηκε Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.  Του χοροστάτησε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλος και και εν συνεχεία στην θεία λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονας συλλειτουργούντων των: Σεβασμιωτάτων Μητροπολίτων Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, Δράμας κ. Δωροθέου και του Μητροποπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Στη συνέχεια τελέσθηκε Επίσημη Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της πόλεως και ακολούθως Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώον της πόλεως, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων με την παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, λοιπών εκπροσώπων, συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Πλούσιο φωτογραφικό από τον εορτασμό:

ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων