12/07/2023 12/07/2023 Ιερά Αγρυπνία στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, τελέστηκε χθες, Τρίτη 11 Ιουλίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος καταλλήλως, τόνισε ότι ο Άγιος Παϊσιος, όπως και όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας...
12 Ιουλίου, 2023 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 11:33

Κομοτηνή: Πλήθος πιστών στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Κομοτηνή: Πλήθος πιστών στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου

Ιερά Αγρυπνία στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, τελέστηκε χθες, Τρίτη 11 Ιουλίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος καταλλήλως, τόνισε ότι ο Άγιος Παϊσιος, όπως και όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας υπήρξαν άνθρωποι, που με την αγιότητα του βίου τους ενέπνευσαν όχι μόνο όσους βρέθηκαν κοντά τους, αλλά και όλους εμάς που με την αγάπη τους και το παράδειγμα του βίου τους μας επισκέπτονται και σήμερα.

Σε όλη τη διάρκεια της ακολουθίας πλήθος πιστών συνέρρεε για να προσκυνήσει την ιερά εικόνα του Αγίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων