13/05/2020 13/05/2020 Την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος από την ομώνυμη Ιερά Μονή υποδέχθηκε σήμερα η πόλη της Κομοτηνής. Την Ιερά εικόνα υποδέχθηκαν στον Καθεδρικό  Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες και ευσεβής λαός της πόλης, η οποία αύριο συμπληρώνει 100...
13 Μαΐου, 2020 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 22:49

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Υποδέχθηκαν τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης

Διαδώστε:
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Υποδέχθηκαν τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης

Την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος από την ομώνυμη Ιερά Μονή υποδέχθηκε σήμερα η πόλη της Κομοτηνής.

Την Ιερά εικόνα υποδέχθηκαν στον Καθεδρικό  Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες και ευσεβής λαός της πόλης, η οποία αύριο συμπληρώνει 100 χρόνια ελευθερίας.

Εν συνεχεία τελέστηκε Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοεροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, συνχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παντελεήμονος.

Την εκ μέρους της Πολιτείας παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών ( Μακεδονίας  – Θράκης ), κ. Θεόδωρος Καράογλου.

 

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: www.xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων