13/01/2023 14/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς, κατά τη Σύναξη αυτής που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγ. Βαρβάρας Κομοτηνής. Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και φωτισμό σε όλους...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2023 - 1:37

Κοπή βασιλόπιτας στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς, κατά τη Σύναξη αυτής που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγ. Βαρβάρας Κομοτηνής.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και φωτισμό σε όλους και τόνισε τη σημασία που έχει η οικογένεια ως πρωταρχικό κύτταρο της κοινωνίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων