19/01/2023 19/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, ευρέθη στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα. Με την ευκαιρία αυτή, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Διοικητή, τους Αξιωματικούς, τους Πυροσβέστες και όλους τους εργαζομένους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την θυσιαστική προσφορά και...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 15:40

Κοπή Βασιλόπιτας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, ευρέθη στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Διοικητή, τους Αξιωματικούς, τους Πυροσβέστες και όλους τους εργαζομένους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την θυσιαστική προσφορά και τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων