20/01/2024 20/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, που αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου, ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των νέων της Επαρχίας. Κατά την προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τα παιδιά με πίστη στον...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 13:17

Κοπή βασιλόπιτας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, που αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου, ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των νέων της Επαρχίας.

Κατά την προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τα παιδιά με πίστη στον Θεό, βοήθεια από τους Καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένεια, να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες. Επιπλέον, ευχαρίστησε τους προαιρετικώς συμμετέχοντες Καθηγητές, οι οποίοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους θυσιαστικώς.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων