06/09/2023 06/09/2023 Από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανακοινώνεται, ότι την Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες της Θράκης και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου. Το βοήθημα αυτό, το οποίο είναι μία προσφορά της Εκκλησίας και του «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ», Ίδρυμα του Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, προς ενίσχυση των...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 13:46

Ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες της Μητρόπολης Μαρωνείας

Από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανακοινώνεται, ότι την Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες της Θράκης και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου.

Το βοήθημα αυτό, το οποίο είναι μία προσφορά της Εκκλησίας και του «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ», Ίδρυμα του Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, προς ενίσχυση των τριτέκνων οικογενειών της Θράκης, θα καταβάλλεται στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης από τις 9πμ έως τη 1 το μεσημέρι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων