05/03/2023 05/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της λιτανείας των Ιερών Εικόνων. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αρχιερατευσάντων, Ιερατευσάντων και Διακονησάντων Κληρικών και Ευεργετών της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς...
05 Μαρτίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 20:32

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της λιτανείας των Ιερών Εικόνων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αρχιερατευσάντων, Ιερατευσάντων και Διακονησάντων Κληρικών και Ευεργετών της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών ημών κατά το σιδηροδρομικόν δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών.

    

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων