10/03/2022 10/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της λιτανείας των Ιερών Εικόνων, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου 2022. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αρχιερατευσάντων, Ιερατευσάντων και Διακονησάντων Κληρικών και Ευεργετών της...
10 Μαρτίου, 2022 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 17:23

Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της λιτανείας των Ιερών Εικόνων, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου 2022. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αρχιερατευσάντων, Ιερατευσάντων και Διακονησάντων Κληρικών και Ευεργετών της Ιεράς Μητρόπολης.

Προ της απόλυσης της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα απονείμει την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως στους: α. Γεώργιο Πετρίδη, διατελέσαντα Δήμαρχο Κομοτηνής, β. Εμμανουήλ Βαρβούνη, Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ. και γ. Γεώργιο Τσιγάρα, Πρόεδρο Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων