22/02/2024 22/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στρύμης, επί τη εορτή του Οσίου Βαραδάτου. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στον χαρισματικό και ασκητικό βίο των Οσίων και ιδιαιτέρως στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Οσίου Βαραδάτου. Τόνισε δε, ότι η Εκκλησία στους πονηρούς και δυσχείμερους καιρούς...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 17:23

Μαρωνείας Παντελεήμων: Η Εκκλησία στους πονηρούς και δυσχείμερους καιρούς προσφέρει στον κόσμο πρότυπα ζωής

Διαδώστε:
Μαρωνείας Παντελεήμων: Η Εκκλησία στους πονηρούς και δυσχείμερους καιρούς προσφέρει στον κόσμο πρότυπα ζωής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στρύμης, επί τη εορτή του Οσίου Βαραδάτου.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στον χαρισματικό και ασκητικό βίο των Οσίων και ιδιαιτέρως στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Οσίου Βαραδάτου. Τόνισε δε, ότι η Εκκλησία στους πονηρούς και δυσχείμερους καιρούς προσφέρει στον κόσμο πρότυπα ζωής, τα οποία οδηγούν με ασφάλεια στη σωτηρία.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς υγεία και δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων