19/03/2024 19/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων την εσπέρα της Κυριακής, 17 Μαρτίου, χοροστάτησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, στην Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, γνωστού και ως Εσπερινού της Συγγνώμης. Ο Σεβασμιώτατος τονίζοντας ιδιαίτερα την σημασία που έχει η Ακολουθία του Εσπερινού της Συγχωρήσεως, ανέπτυξε το θέμα: «Η Παναγία στον Μεγάλο Κανόνα»...
19 Μαρτίου, 2024 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 12:10

Μαρωνείας Παντελεήμων: Να οδεύσουμε στον δρόμο αυτόν με βαθειά μετάνοια

Διαδώστε:
Μαρωνείας Παντελεήμων: Να οδεύσουμε στον δρόμο αυτόν με βαθειά μετάνοια

Ο Σεβασμιώτατος Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων την εσπέρα της Κυριακής, 17 Μαρτίου, χοροστάτησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, στην Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, γνωστού και ως Εσπερινού της Συγγνώμης.

Ο Σεβασμιώτατος τονίζοντας ιδιαίτερα την σημασία που έχει η Ακολουθία του Εσπερινού της Συγχωρήσεως, ανέπτυξε το θέμα: «Η Παναγία στον Μεγάλο Κανόνα» και ευχήθηκε να οδεύσουμε στον δρόμο αυτόν με βαθειά μετάνοια, ώστε να βιώσουμε την χαρά της Αναστάσεως μέσα από την Ακολουθία της Λαμπρής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων