10/05/2019 10/05/2019 Μια διαφορετική χροιά στις συνήθως υποτονικές εκδηλώσεις του εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου, έδωσαν οι Ρώσοι φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Μετάφρασης του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας Μ. Β. Λομονόσοβ, μαζί με συναδέρφους τους από το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού...
10 Μαΐου, 2019 - 22:47

Με Ρώσους φοιτητές συνομίλησε ο Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Με Ρώσους φοιτητές συνομίλησε ο Μητρ. Μαρωνείας

Μια διαφορετική χροιά στις συνήθως υποτονικές εκδηλώσεις του εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου, έδωσαν οι Ρώσοι φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Μετάφρασης του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας Μ. Β. Λομονόσοβ, μαζί με συναδέρφους τους από το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, που παρέστησαν στην κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο Κομοτηνής. Μετά το πέρας της τελετής, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων συνομίλησε με τους φοιτητές, τους οποίους συνεχάρη για αυτή τους την πρωτοβουλία και την παρουσία τους στην πόλη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων