02/02/2021 02/02/2021 Την Τρίτην, 2-2-2021, Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου Ιησού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του Κωνσταντίνου Νούσια, εγγάμου κληρικού και πατρός δύο τέκνων. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος παρομοίασε την είσοδο του νέου Κληρικού στα Άγια των Αγίων με...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2021 - 15:34

Μητρ. Μαρωνείας: “Να εργαστείς στον Αμπελώνα του Κυρίου μετά φόβου Θεού”

Διαδώστε:
Μητρ. Μαρωνείας: “Να εργαστείς στον Αμπελώνα του Κυρίου μετά φόβου Θεού”

Την Τρίτην, 2-2-2021, Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου Ιησού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του Κωνσταντίνου Νούσια, εγγάμου κληρικού και πατρός δύο τέκνων.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος παρομοίασε την είσοδο του νέου Κληρικού στα Άγια των Αγίων με την είσοδον του Κυρίου στον Ναό επί τη συμπληρώσει των τεσσαράκοντα ημερών από την γέννησίν Του και τον προέτρεψε να εργαστεί στον Αμπελώνα του Κυρίου μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης έχοντας πρότυπον τον Μέγαν Αρχιερέα Χριστόν, ο οποίοις «ουκ ήλθε διακονηθήναι αλλά διακονήσαι».

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας απένειμεν το Οφφίκιον του Οικονόμου στον κατά σάρκα αδελφόν του νέου Διακόνου, Πρεσβύτερον Μιχαήλ Νούσια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων