22/03/2023 22/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανακοίνωσε ότι την Κυριακή Δ΄ των Νηστειών, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων κατά τον 20ο αιώνα. “Η συμμετοχή όλων μας αποτελεί ιερό χρέος προς τους μακαριστούς...
22 Μαρτίου, 2023 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 12:04

Μνημόσυνο των θυμάτων της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Μνημόσυνο των θυμάτων της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού στην Κομοτηνή

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανακοίνωσε ότι την Κυριακή Δ΄ των Νηστειών, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων κατά τον 20ο αιώνα.

“Η συμμετοχή όλων μας αποτελεί ιερό χρέος προς τους μακαριστούς προγόνους μας, οι οποίοι θυσιάστηκαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος»”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων