09/06/2023 09/06/2023 Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον υψηλό επισκέπτη, του ευχήθηκε τον άνωθεν φωτισμό και την ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του και τον ενημέρωσε για το έργο της...
09 Ιουνίου, 2023 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 19:24

Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον υψηλό επισκέπτη, του ευχήθηκε τον άνωθεν φωτισμό και την ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του και τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς Μητροπόλεως.

Ως ανάμνηση από την επίσκεψη, του προσέφερε αντίτυπο των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων