16/03/2023 16/03/2023 Το πρωί της Τετάρτης, 15 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη της Δοξολογίας κατά την τελετή παραδόσεως και παραλαβής της Διοικήσεως της 29ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ». Ο απερχόμενος Διοικητής Ταξίαρχος Παναγιώτης Λιόντος παρέλαβε το λάβαρο της Ταξιαρχίας και παρέδωσε την διοίκηση στον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Ανέστη Ελευθεριάδη, παρουσία του Διοικητού του...
16 Μαρτίου, 2023 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 11:31

Ο Μαρωνείας Παντελεήμων στην παράδοση παραλαβή της Διοικήσεως της 29ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ

Διαδώστε:
Ο Μαρωνείας Παντελεήμων στην παράδοση παραλαβή της Διοικήσεως της 29ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ

Το πρωί της Τετάρτης, 15 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη της Δοξολογίας κατά την τελετή παραδόσεως και παραλαβής της Διοικήσεως της 29ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ».

Ο απερχόμενος Διοικητής Ταξίαρχος Παναγιώτης Λιόντος παρέλαβε το λάβαρο της Ταξιαρχίας και παρέδωσε την διοίκηση στον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Ανέστη Ελευθεριάδη, παρουσία του Διοικητού του Δ΄.Σ.Σ., Αντιστρατήγου Δημοκρίτου Κωνσταντάκου.

Η ευχή πάντων των παρισταμένων στον απερχόμενο διοικητή είναι να συνεχίσει την ευδόκιμη υπηρεσία του στο στράτευμα, στον δε παραλαμβάνοντα διοικητή, να λαμβάνει δύναμη από την Υπέρμαχο Στρατηγό, ώστε να επιτύχει στα νέα του καθήκοντα.

Επίσκεψη αξιωματούχων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Την ίδια ημέρα ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγο Δημήτριο Καρασαββίδη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα και τον Υπασπιστή του κ. Πρόδρομο Καλαϊτζίδη, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στα Γραφεία.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε εν όψει της αναλήψεως των νέων καθηκόντων του Υποστράτηγου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε υγεία, τον άνωθεν φωτισμό, δύναμη και ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθήκοντων του.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων