03/08/2023 03/08/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας «Άξιον Εστίν» των Κατα­σκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης «Παίδων Χώρα». Παρέστησαν οι εξ Αμερικής Έλληνες ομογενείς νέοι του Προγράμ­ματος «1ο Θερινό Summer Camp Return to your Roots», που πραγματοποιείται από 30 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου και φιλοξε­νούνται στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων....
03 Αυγούστου, 2023 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023 - 14:18

Ο Μαρωνείας Παντελεήμων στον Ιερό Ναό Παναγίας «Άξιον Εστίν» των Κατα­σκηνώσεων της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Μαρωνείας Παντελεήμων στον Ιερό Ναό Παναγίας «Άξιον Εστίν» των Κατα­σκηνώσεων της Μητρόπολης

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας «Άξιον Εστίν» των Κατα­σκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης «Παίδων Χώρα». Παρέστησαν οι εξ Αμερικής Έλληνες ομογενείς νέοι του Προγράμ­ματος «1ο Θερινό Summer Camp Return to your Roots», που πραγματοποιείται από 30 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου και φιλοξε­νούνται στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε για μια ακόμα φορά την χαρά του για την υλοποίηση του Προγράμματος και την ευκαιρία συναναστροφής με τους νέους ομογενείς και ευχήθηκε τα δέοντα.

ΤΕΛΕΣΗ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων