16/06/2020 16/06/2020 Το πρωί της Δευτέρας, 15ης Ιουνίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητική επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βαντίμ Σαμπλούκ. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον κ. Πρόξενο για την επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της τοπικής Εκκλησίας...
16 Ιουνίου, 2020 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2020 - 16:36

Ο Μαρωνείας Παντελεήμων υποδέχθηκε τον Ουκρανό Πρόξενο

Διαδώστε:
Ο Μαρωνείας Παντελεήμων υποδέχθηκε τον Ουκρανό Πρόξενο

Το πρωί της Δευτέρας, 15ης Ιουνίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητική επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βαντίμ Σαμπλούκ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον κ. Πρόξενο για την επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της τοπικής Εκκλησίας και επεσήμανε τις αγαθές σχέσεις μεταξύ των δύο Χριστιανικών Λαών, ευχήθηκε δε την «εξ Ύψους δύναμιν προς επιτέλεσιν του έργου του». Εν συνεχεία ο κ. Πρόξενος εξέφρασε προς τον Σεβασμιώτατον την ευγνωμοσύνην του για την υποδοχήν και τους καλούς του λόγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων