17/12/2022 17/12/2022 Με την παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, η Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής. Τα παιδιά των κατηχητικών «αφηγήθηκαν» μέσα από ένα διασκευασμένο μικρό θεατρικό δρώμενο την ιστορία της βασιλόπιτας, τραγούδησαν επίκαιρους χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης και άλλων...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2022 - 22:03

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών της ενορίας Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών της ενορίας Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, η Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Τα παιδιά των κατηχητικών «αφηγήθηκαν» μέσα από ένα διασκευασμένο μικρό θεατρικό δρώμενο την ιστορία της βασιλόπιτας, τραγούδησαν επίκαιρους χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης και άλλων περιοχών.

Την όμορφη εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχαρίστησε τους κατηχητές, τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και ευλογημένο δωδεκαήμερο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων