09/05/2022 09/05/2022 Την Κυριακή 8 Μαΐου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής ευλόγησε την έναρξη του 3ου αγώνα δρόμου με τίτλο: «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ», αποστάσεως 15 χιλιομέτρων, με προορισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος. Επιβράβευσε όλους για την συμμετοχή, προσέφερε αναμνηστικά και ευχαρίστησε τον κοπιάσαντα...
09 Μαΐου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2022 - 12:38

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε τον 3ο αγώνα δρόμου “Το Μονοπάτι της Παναγιάς”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης ευλόγησε τον 3ο αγώνα δρόμου “Το Μονοπάτι της Παναγιάς”

Την Κυριακή 8 Μαΐου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής ευλόγησε την έναρξη του 3ου αγώνα δρόμου με τίτλο: «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ», αποστάσεως 15 χιλιομέτρων, με προορισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Επιβράβευσε όλους για την συμμετοχή, προσέφερε αναμνηστικά και ευχαρίστησε τον κοπιάσαντα κ. Εμμανουήλ Γαλανάκην, τα Μέλη του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως, ακολούθως τις τοπικές Αρχές, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Τροχαία Ροδόπης και όλους τους συντελεστές στην επιτυχή διαξαγωγή του αγώνα.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων