18/09/2020 18/09/2020 Την ακολουθίαν του αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού έτους τέλεσε το πρωί της Πέμπτης, 17 Σεπτεμβρίου 2020, αρχικά στον Α΄ Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ» και στη συνεχεία στον Β΄ Παιδικό Σταθμό «ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ευχήθηκε στα μικρά παιδιά, τους γονείς και...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 18:31

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας ευχήθηκε στα μικρά παιδιά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας ευχήθηκε στα μικρά παιδιά

Την ακολουθίαν του αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού έτους τέλεσε το πρωί της Πέμπτης, 17 Σεπτεμβρίου 2020, αρχικά στον Α΄ Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ» και στη συνεχεία στον Β΄ Παιδικό Σταθμό «ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ευχήθηκε στα μικρά παιδιά, τους γονείς και τους εργαζομένους, ενώ εις το τέλος της ακολουθίας, διένειμε εις τους μικρούς μαθητάς μικρή ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων