25/03/2023 25/03/2023 H ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και στη συνεχεία η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο τελέσθηκε χθες στον εορτάζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον ιερό κλήρο. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών του τόπου και μέλη Συλλόγων, Σωματείων του Νομού....
25 Μαρτίου, 2023 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 9:35

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας για τη σημασία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας για τη σημασία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

H ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και στη συνεχεία η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο τελέσθηκε χθες στον εορτάζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον ιερό κλήρο. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών του τόπου και μέλη Συλλόγων, Σωματείων του Νομού.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σημασία του γεγονότος του Ευαγγελισμού της Κυρίας Θεοτόκου και της αξίας που προσδίδει στη ζωή του χριστιανού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα γεγονότα που προηγήθηκαν, αλλά και στα σημεία μέσω των οποίων ενισχύεται η πίστη μας και η εναπόθεση της ελπίδος μας στη μόνη σκέπη και προστασία του κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων