27/03/2021 27/03/2021 Την Παρασκευή, 26η Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Mαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθίαν της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή των Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου στις 5 το απόγευμα ενώ στις 7 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαρωνεία. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε...
27 Μαρτίου, 2021 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2021 - 14:10

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας κάλεσε τους πιστούς να εμπιστευτούν την Παναγία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας κάλεσε τους πιστούς να εμπιστευτούν την Παναγία

Την Παρασκευή, 26η Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Mαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθίαν της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή των Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου στις 5 το απόγευμα ενώ στις 7 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαρωνεία.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε τον ρόλο της Κυρίας Θεοτόκου στο σχέδιο της οικονομίας του Θεού  για τη σωτηρία του ανθρώπου και κάλεσεν τους πιστούς να εμπιστευθούν την πνευματική μας Μητέρα, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε αυτές τις ημέρες και να αξιωθούμε να προσκυνήσουμε και την Αγίαν Ανάστασιν του Κυρίου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων