27/06/2023 27/06/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής φιλοξενεί το τριήμερο, από 26 έως 28 Ιουνίου 2023, στις Εκκλησιαστικές της Κατασκηνώσεις, στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών την 2η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περίπου 300 παιδιά και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από έμπειρους προπονητές και παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές καλύτερα το άθλημα....
27 Ιουνίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 18:34

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στη 2η Αθλητική Γιορτή μπάσκετ στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στη 2η Αθλητική Γιορτή μπάσκετ στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής φιλοξενεί το τριήμερο, από 26 έως 28 Ιουνίου 2023, στις Εκκλησιαστικές της Κατασκηνώσεις, στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών την 2η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περίπου 300 παιδιά και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από έμπειρους προπονητές και παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές καλύτερα το άθλημα.

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, συνομίλησε με τα παιδιά και τους προπονητές και πληροφορήθηκε για τις δράσεις του προγράμματος, υπογραμμίζοντας τη σημασία και τη συμβολή του αθλητισμού στη σωματική και ψυχική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου κάθε ηλικίας.

Τέλος εξέφρασε την ελπίδα τέτοιες πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεα προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαιτέρως της νεότητος και ευχήθηκε υγεία σε όλους και καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού.

     

Περισσότερες Φωτογραφίες:

Η 2η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ «ΠΑΙΔΩΝ ΧΩΡΑ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων