11/05/2023 11/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη στο μάθημα Εκκλησιαστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. το απόγευμα της Πέμπτης 11ης Μαΐου 2023 κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης της Εριτίμου Καθηγητρίας Καλλιρόης Παντελίδου. Κατά την διάρκεια του μαθήματος ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας τον λόγο, ανέπτυξε ορισμένες σημαντικές πτυχές του Εκκλησιαστικού Δικαίου και στη συνέχεια απήντησε στις...
11 Μαΐου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2023 - 21:34

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη στο μάθημα Εκκλησιαστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. το απόγευμα της Πέμπτης 11ης Μαΐου 2023 κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης της Εριτίμου Καθηγητρίας Καλλιρόης Παντελίδου.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας τον λόγο, ανέπτυξε ορισμένες σημαντικές πτυχές του Εκκλησιαστικού Δικαίου και στη συνέχεια απήντησε στις ερωτήσεις των φοιτητών.

Τέλος, αφού εξήρε τον ρόλο της Νομικής Επιστήμης στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων