02/07/2022 02/07/2022 Στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών, διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης η πρώτη αθλητική γιορτή του μπάσκετ με την συμμετοχή των τοπικών αθλητικών συλλόγων καλαθοσφαίρισης. Στην εκδήλωση, που διήρκεσε από 28 έως 30 Ιουνίου 2022, συμμετείχαν περίπου 300 παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών, και είχαν ευκαιρία...
02 Ιουλίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 21:38

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην 1η αθλητική εορτή μπάσκετ στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην 1η αθλητική εορτή μπάσκετ στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις

Στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών, διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης η πρώτη αθλητική γιορτή του μπάσκετ με την συμμετοχή των τοπικών αθλητικών συλλόγων καλαθοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση, που διήρκεσε από 28 έως 30 Ιουνίου 2022, συμμετείχαν περίπου 300 παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών, και είχαν ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, να λάβουν μέρος σε παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, να κοινωνικοποιηθούν, να καλλιεργήσουν την ευγενή άμιλλα και να περάσουν χαρούμενες στιγμές, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα πραγματικό «στολίδι» της παραλίας των Προσκυνητών.

Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, τελευταία μέρα της αθλητικής εκδήλωσης, δόθηκε στους συμμετέχοντες ως ενθύμιο μία φανέλα, και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης δήλωσε : «η Μητρόπολή μας πιστεύει και αναζητά συνεργασίες. Η Μητρόπολη δεν μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτήν την συνεργασία και έτσι παραχώρησε τον χώρο των κατασκηνώσεων. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος, γιατί αυτό που οραματιστήκαμε πήρε σάρκα και οστά».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων