03/02/2023 03/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και παρέστη στην Τελετή Απονομής Πτυχίων των Νέων Ειδικών Φρουρών, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και θα στελεχώσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.). Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην 29η Μ/Π ΤΑΞΠΖ και στην 21η ΤΘΤ Κομοτηνής, όπου προέστη της...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 17:40

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην απονομή πτυχίων σε ειδικούς φρουρούς στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην απονομή πτυχίων σε ειδικούς φρουρούς στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και παρέστη στην Τελετή Απονομής Πτυχίων των Νέων Ειδικών Φρουρών, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και θα στελεχώσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.).

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην 29η Μ/Π ΤΑΞΠΖ και στην 21η ΤΘΤ Κομοτηνής, όπου προέστη της Ακολουθίας της Ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2023 Α΄ ΕΣΣΟ.

Σε όλους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε υγεία και πλούσια την ευλογία του Θεού για την επιτυχή επιτέλεση των νέων καθηκόντων τους.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων