16/06/2022 16/06/2022 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προλόγισε και και κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης που διοργανώθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Στην εκδήλωση 13 Προσφυγικοί Σύλλογοι του Νομού Ροδόπης κατέθεσαν στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς την εμπειρία...
16 Ιουνίου, 2022 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2022 - 12:31

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Ειδική Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Ειδική Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προλόγισε και και κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης που διοργανώθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση 13 Προσφυγικοί Σύλλογοι του Νομού Ροδόπης κατέθεσαν στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς την εμπειρία τους περί της Μικρασιατικής Καταστροφής, και μετέφεραν τις απόψεις τους περί του μέλλοντος των Συλλόγων αλλά και της Ροδόπης γενικότερα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σάββας Αναστασιάδης.

Μετά τον χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στον Πρόεδρο τον Επετειακό Τόμο της Ιεράς Μητροπόλεως: «Από τον Θρίαμβο στην Καταστροφή. 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Εκστρατεία και τη Μικρασιατική Καταστροφή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων