30/03/2023 30/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Παρατηρητής» της Θράκης, στη Λέσχη Κομοτηναίων, παρουσίασε το βιβλίο κ. Γεωργίου Γκόζη, υπό τον τίτλο: «Μητερικό της Θράκης. Βίοι και Μαρτύρια Αγίων και Οσίων Γυναικών της Θράκης». Αρχικά μίλησε σχετικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και κατόπιν πήραν τον λόγο, ο...
30 Μαρτίου, 2023 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 8:41

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην παρουσίαση του βιβλίου “Μητερικό της Θράκης”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην παρουσίαση του βιβλίου “Μητερικό της Θράκης”

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Παρατηρητής» της Θράκης, στη Λέσχη Κομοτηναίων, παρουσίασε το βιβλίο κ. Γεωργίου Γκόζη, υπό τον τίτλο: «Μητερικό της Θράκης. Βίοι και Μαρτύρια Αγίων και Οσίων Γυναικών της Θράκης».

Αρχικά μίλησε σχετικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και κατόπιν πήραν τον λόγο, ο Αναπλ. Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α κ. Μάριος Λιάγκης και η κα. Σταυρούλα Ντινούδη, Φιλόλογος και Διδάκτωρ του Δ.Π.Θ.

Την εκδήλωση αυτήν έκλεισε ο συγγραφέας του έργου, ευχαριστώντας τους εισηγητές και όλους τους παρευρισκομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων