28/09/2023 28/09/2023 Τα Τμήματα Ελληνικής Φιλολογίας και Ιστορίας και Εθνολογίας, της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης διοργα­νώνουν στην Κομοτηνή την Δ΄ (ΙΑ΄) συνάντηση Ελλήνων Βυζαντινολόγων, με την παρουσία 160 Ελλήνων Βυζαντι­νολόγων από Ελληνικά και Ευρωπαικά Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετείου συμπληρώσεως πενήντα (50) ετών λειτουργίας του Δημοκρι­τείου...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 13:36

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην συνάντηση Ελλήνων Βυζαντινολόγων στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην συνάντηση Ελλήνων Βυζαντινολόγων στην Κομοτηνή

Τα Τμήματα Ελληνικής Φιλολογίας και Ιστορίας και Εθνολογίας, της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης διοργα­νώνουν στην Κομοτηνή την Δ΄ (ΙΑ΄) συνάντηση Ελλήνων Βυζαντινολόγων, με την παρουσία 160 Ελλήνων Βυζαντι­νολόγων από Ελληνικά και Ευρωπαικά Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετείου συμπληρώσεως πενήντα (50) ετών λειτουργίας του Δημοκρι­τείου Πανεπι­στημίου Θράκης και δέκα (10) ετών από της συστάσεως της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών αυτού.

Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες και τον Σεβασμιώτατο – ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του ως Συνοδικός Ιεράρχης μετέβη στην Αθήνα – εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως που απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό.

Σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, άρτι αφιχθείς στην Κομοτηνή, μετέβη στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ. Π. Θ. και συνεχάρη την Πρόεδρο και τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Δ΄ (ΙΑ΄) Συναντήσεως των Ελλήνων Βυζαντι­νολόγων και ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στις εργασίες αυτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων