02/11/2022 02/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για τους Πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος της Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης. Στην τελετή αγιασμού συμμετείχε και ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Γρηγόριος Παπαγιάννης. Μετά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 14:04

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή αγιασμού για τους Πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Θράκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή αγιασμού για τους Πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για τους Πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος της Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης.

Στην τελετή αγιασμού συμμετείχε και ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Γρηγόριος Παπαγιάννης.

Μετά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους Πρωτοετείς υγεία, πρόοδο με τον φωτισμό του Θεού και κάθε καλό στη ζωή τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων