09/11/2023 09/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το πρωί της Τετάρτης, 8 Νοεμβρίου 2023, παραβρέθηκε, κατόπιν πρόσκλησης του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Τελετή Αναγορεύσεως της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ., που πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του...
09 Νοεμβρίου, 2023 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2023 - 11:29

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Τελετή Αναγόρευσης της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Διδάκτορα του Δ.Π.Θ.

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Τελετή Αναγόρευσης της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Διδάκτορα του Δ.Π.Θ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το πρωί της Τετάρτης, 8 Νοεμβρίου 2023, παραβρέθηκε, κατόπιν πρόσκλησης του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Τελετή Αναγορεύσεως της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ., που πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δ.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων