21/08/2020 21/08/2020 Το Εσπέρας της Πέμπτης, 20-8-2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού που τελέστηκε στο Ιερό Εξωκκλήσιο της Αναλήψεως του Σωτήρος του ακριτικού χωρίου Κιζάρεως, το οποίο είναι χτισμένο στις παρυφές της λίμνης που σχηματίζει το φράγμα του Ιασίου, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Σαπών, Ιερέων της ευρύτερης περιοχής, του...
21 Αυγούστου, 2020 - 13:31

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο ακριτικό Κύζαρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο ακριτικό Κύζαρι

Το Εσπέρας της Πέμπτης, 20-8-2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού που τελέστηκε στο Ιερό Εξωκκλήσιο της Αναλήψεως του Σωτήρος του ακριτικού χωρίου Κιζάρεως, το οποίο είναι χτισμένο στις παρυφές της λίμνης που σχηματίζει το φράγμα του Ιασίου, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Σαπών, Ιερέων της ευρύτερης περιοχής, του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών και ικανού αριθμού πιστών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης στο κήρυγμά του εξήρε την προσπάθεια των νέων του οικισμού, οι οποίοι εθελοντικά εργάστηκαν και ανακαίνισαν το Ιερό Παρεκκλήσιο, και αναφέρθηκε στην σημασία της διασώσεως και εν ανάγκη της μεταφοράς αυτού σε ασφαλές μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων