20/06/2023 20/06/2023 Το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουνίου 2023, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, Γέροντος Προδρόμου, και πρόταση του Γέροντος του Ιερού Κελλίου των Δανιηλαίων, Ιερομονάχου Αθανασίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του εκ Σάλπης Ροδόπης, προέστη των Πανηγυρικών και Λατρευτικών Συνάξεων επί τη εορτή...
20 Ιουνίου, 2023 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 10:54

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Ιερό Κελλί των Δανιηλαίων για την εορτή των Αγιορειτών Πατέρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Ιερό Κελλί των Δανιηλαίων για την εορτή των Αγιορειτών Πατέρων

Το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουνίου 2023, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, κατόπιν πρόσκλησης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, Γέροντος Προδρόμου, και πρόταση του Γέροντος του Ιερού Κελλίου των Δανιηλαίων, Ιερομονάχου Αθανασίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του εκ Σάλπης Ροδόπης, προέστη των Πανηγυρικών και Λατρευτικών Συνάξεων επί τη εορτή πάντων των εν τω Αγιωνύμω Όρει διαλάψαντων Οσίων Πατέρων, οι οποίες τελέσθηκαν σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη.

Την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023, ιερούργησε επί τη εορτή του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτου και προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων Κτιτόρων του Ιερού Κελλίου.

Στις Λατρευτικές Συνάξεις τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν Αγιορείτες Πατέρες εκ των Ιερών Μονών και των πέριξ Ιερών Κελλίων.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων