11/12/2023 11/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε σήμερα την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Αρριανού (14 Δεκεμβρίου). Το Ιερό Παρεκκλήσιο ανηγέρθη και συντηρείται με την φροντίδα των υπηρετούντων στο Αστυνομικό Τμήμα Αρριανών. Ο Σεβασμιώτατος προς της Απολύσεως μίλησε στους...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 19:32

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε σήμερα την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Αρριανού (14 Δεκεμβρίου).

Το Ιερό Παρεκκλήσιο ανηγέρθη και συντηρείται με την φροντίδα των υπηρετούντων στο Αστυνομικό Τμήμα Αρριανών.

Ο Σεβασμιώτατος προς της Απολύσεως μίλησε στους συμμετέχοντας πιστούς περί του βίου του Αγίου Μάρτυρος Αρριανού και ευχήθηκε καταλλήλως για τις επερχόμενες εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και της ελεύσεως του νέου έτους.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων