02/07/2023 02/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε τους Κομοτηναίους αθλητές,  Κυριάκο Μπακιρτζή και Νικολέτα Μπάρμπα και εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους. Ο Κυριάκος Μπακιρτζής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαικούς Αγώνες του Muaythai, που διεξήχθησαν στην Κρακοβία-Μαλοπόλσκα και η Νικολέτα Μπάρμπα,  επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο...
02 Ιουλίου, 2023 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 18:59

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας συνεχάρη Κομοτηναίους αθλητές για τις διακρίσεις τους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας συνεχάρη Κομοτηναίους αθλητές για τις διακρίσεις τους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε τους Κομοτηναίους αθλητές,  Κυριάκο Μπακιρτζή και Νικολέτα Μπάρμπα και εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους.

Ο Κυριάκος Μπακιρτζής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαικούς Αγώνες του Muaythai, που διεξήχθησαν στην Κρακοβία-Μαλοπόλσκα και η Νικολέτα Μπάρμπα,  επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Πάλης των U20, που διεξήχθη στην Ισπανία.

“Καυχόμαστε εν Κυρίω διά τα νέα παιδιά της πόλεώς μας, μέσω των επιτυχιών των οποίων ακούγεται στα πέρατα της γης η πόλη της Κομοτηνής και η Θράκη γενικώτερα. Αποδεικνύουν δε περίτρανα, ότι με πίστη, με θέληση, με προσπάθεια και με προσήλωση όλοι οι ευγενείς στόχοι που τίθενται μπορούν να πραγματοποιηθούν” τόνισε ο Σεβασμιώτατος και τους ευχήθηκε από καρδιάς πρωτίστως υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων