20/01/2023 20/01/2023 O Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχαήλ Κατρίνης ευρισκόμενος στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Κατρίνη για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαισθήτης Ιεράς Μητρόπολης και του ευχήθηκε επιτυχία στο ευθυνοφόρο...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 11:51

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας υποδέχθηκε τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας υποδέχθηκε τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ

O Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχαήλ Κατρίνης ευρισκόμενος στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Κατρίνη για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαισθήτης Ιεράς Μητρόπολης και του ευχήθηκε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του.

Από την πλευρά του ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του ΚΙΝ.ΑΛ. ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και την φιλοξενία και ανέπτυξε μετ’ αυτού εποικοδομητική συζήτηση.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων