26/04/2023 26/04/2023 Ο νέος Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Στρατηγός Κωνσταντίνος Καραμανίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 21ης ΤΘ.Τ Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Αλεξανδρή, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης. Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, έγινε στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του...
26 Απριλίου, 2023 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 16:42

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας υποδέχθηκε τον Στρατηγό Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας υποδέχθηκε τον Στρατηγό Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού

Ο νέος Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Στρατηγός Κωνσταντίνος Καραμανίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 21ης ΤΘ.Τ Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Αλεξανδρή, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, έγινε στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του Διοικητή.

Ο Σεβασμιώτατος, του ευχήθηκε υγεία, δύναμη, τον άνωθεν φωτισμό και ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθήκοντων του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων