01/02/2023 01/02/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επιμνημόσυνης δέησης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους, παρουσία της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαιδεύσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μαριγούλας Κοσμίδου. Παρευρέθηκαν ακόμη η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, κ. Αικατερίνη Σαραφίδου, Εκπαιδευτικοί...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 13:43

Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επιμνημόσυνης δέησης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους, παρουσία της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαιδεύσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μαριγούλας Κοσμίδου.

Παρευρέθηκαν ακόμη η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, κ. Αικατερίνη Σαραφίδου, Εκπαιδευτικοί και μαθητές της περιφερείας.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας κατά την οποία τιμάται η μνήμη των Τριών Ιεραρχών εξεφώνησε η Καθηγήτρια – Φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής κ. Αντιγόνη Αραμπατζή, αναπτύσσοντας επίκαιρο θέμα.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων