03/11/2023 03/11/2023 Ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, επί τη εορτή της Ανακομιδής του λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού. Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας την κυριώνυμο ημέρα, που τελέστηκαν στον ομώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό Κομοτηνής. Ο Σεβασμιώτατος, στον λόγο του ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 15:53

Ο Μητροπολίτης Προύσης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Προύσης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής

Ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, επί τη εορτή της Ανακομιδής του λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού. Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας την κυριώνυμο ημέρα, που τελέστηκαν στον ομώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό Κομοτηνής.

Ο Σεβασμιώτατος, στον λόγο του ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα για την τιμητική πρόσκληση, μετέφερε τις ευλογίες του Φαναρίου και του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο εκκλησίασμα και δι’ ολίγων λόγων εξήρε τον βίο και τις αρετές του εορταζομένου Αγίου, ευχόμενος σε όλους υγεία και κάθε καλό παρά Κυρίου.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ κ. ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων