21/06/2022 21/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως το πρωί της Τρίτης, 21ης Ιουνίου ε. ε., ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδος, Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, εκφράζοντας τον σεβασμό του ιδίου και όλης της Υπηρεσίας στην Τοπική Εκκλησία και ζητώντας την ευλογία της Εκκλησίας εν’ όψει της αντιπυρικής περιόδου....
21 Ιουνίου, 2022 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 18:44

Οι σημερινές συναντήσεις του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Οι σημερινές συναντήσεις του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως το πρωί της Τρίτης, 21ης Ιουνίου ε. ε., ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδος, Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, εκφράζοντας τον σεβασμό του ιδίου και όλης της Υπηρεσίας στην Τοπική Εκκλησία και ζητώντας την ευλογία της Εκκλησίας εν’ όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντάς τον και υπογραμμίζοντας την υψηλή αποστολή των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα αντιπυρική περίοδο και επικαλέστηκε την Χάρη του Θεού στη ζωή και στα έργα όλων.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνάντησε και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θράκης, Αντώνιο Φραντζή και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κυριακή Κωνσταντινίδου, με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος καλή δύναμη και υγεία, επικαλέστηκε την Χάρη του Θεού στη ζωή και στα έργα τους και τους δώρισε την πρόσφατη επίκαιρη έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεώς, πόνημα του Δημητρίου Μαυρίδη: «Ἀπό τόν θρίαμβο στήν καταστροφή. 100 χρόνια ἀπό τή Μικρασιατική καταστροφή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων